top of page

Bedrijfsuitjes bij A One Man Army

Op zoek naar een nieuwe, innovatieve manier om een bedrijfsuitje te houden? Denk dan aan een LAN-party bij A One Man Army!
Wat is een LAN-party?

Een LAN-party is een evenement waarbij gamers hun computers of spelconsoles meenemen en fysiek bij elkaar komen om samen te spelen via een lokaal netwerk (Local Area Network). Dit zorgt voor een snelle en stabiele verbinding, wat essentieel is voor een optimale game-ervaring zonder vertragingen. Bij A One Man Army bieden we een ruime locatie van 1200m2, volledig uitgerust met gaming-pc's, retroconsoles, comfortabele zitplaatsen en snelle internetverbindingen.


Tijdens een LAN-party kunnen deelnemers genieten van een breed scala aan spellen, variërend van de nieuwste titels tot klassieke games op retroconsoles. Het sociale aspect is een groot deel van het plezier: het geeft gamers de kans om direct met elkaar te communiceren, samen te werken en tegen elkaar te strijden in een leuke en ontspannen sfeer.


Bij A One Man Army zorgen we ervoor dat je LAN-party soepel verloopt. We bieden niet alleen de benodigde apparatuur en ruimte, maar ook extra diensten zoals catering en technische ondersteuning. Dit betekent dat je je volledig kunt concentreren op het gamen en genieten van de tijd met je vrienden of collega's.
Kortom, een LAN-party bij A One Man Army is de perfecte manier om te genieten van je favoriete games in een professionele en gezellige omgeving. De spellen die we aanbieden vallen in de volgende categorieën:

 • Vechtspellen

 • Schietspellen

 • Racespellen

 • Tactische spellen

 • Party-spellen

Reserveren van een bedrijfsuitje

Om de locatie van A One Man Army te reserveren voor je bedrijfsuitje, kun je contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of door onze website te bezoeken. We hebben de volgende informatie van je nodig:

 • Datum en tijd: Geef de datum en tijd aan voor het bedrijfsuitje. Als je niet zeker bent over de duur, raden we aan om de locatie voor een langere periode te boeken. Het is makkelijker om de tijd te verlengen dan in te korten.

 • Aantal deelnemers: Laat ons weten hoeveel mensen er komen. Zo kunnen wij de juiste hoeveelheid pc's en retroconsoles regelen.

 • Extra wensen: Heb je speciale wensen zoals catering, presentaties of begeleiding? Laat het ons van tevoren weten. We kunnen een pakket op maat samenstellen dat aan al je wensen voldoet.

 • Betaling: We vragen een aanbetaling om je reservering te bevestigen. Het resterende bedrag kan op de dag van het evenement worden betaald.


Voordat je aankomt bij A One Man Army voor je LAN-party, zorg ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt:

 • Gamingapparatuur: Wij bieden zes gaming-pc's, meerdere toetsenborden, muizen, headsets en racing seats. We moedigen gasten ook aan om hun eigen apparatuur mee te nemen, zoals extra pc's, monitoren en accessoires. Als je extra apparatuur nodig hebt of hulp wilt bij het opzetten, staat ons team voor je klaar.

 • Snacks en Dranken: We weten dat gamen hongerig maakt. Daarom bieden we verschillende cateringopties om je energie op peil te houden. Kies uit ons basispakket met snacks en drankjes, of upgrade naar ons lunch- of dinerarrangement voor een uitgebreide maaltijd. We kunnen ook rekening houden met speciale dieetwensen.

 • Faciliteit: Onze ruime locatie van 1200m2 biedt genoeg plek voor het opstellen van pc's en consoles. Met comfortabele stoelen en snel internet zorgen we ervoor dat je LAN party zowel comfortabel als leuk is.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

ScrimRoom (1 of 1).JPG
bottom of page