top of page

A One Man Army Game Helden

Welkom bij A One Man Army: Game Helden!Met ons Game Helden-feestje kan jij je eigen kinderfeestje samenstellen. Je hebt keuze uit verschillende games die je kunt spelen tijdens dit geweldige gamefestijn.
Denk aan het bouwen van een gigantisch kasteel met je vrienden in Minecraft of het volgende Fortnite-talent van de groep ontdekken.

Ontvangst in de professionele A One Man Army Trainingsruimte!


Bij aankomst in onze indrukwekkende gaming-rumte word je hartelijk verwelkomd door een van onze game coaches! Ze zullen jou en je vrienden begeleiden naar de ultieme game-ervaring tijdens jouw Game helden-feest. Je krijgt toegang tot professionele gaming apparatuur. Je kunt je favoriete games kiezen en je vaardigheden laten zien op onze krachtige gaming-pc's, consoles en race-uitdaging. Ga op avontuur en verbaas je vrienden met jou game-kwaliteiten!

Tijdens het gamen is er natuurlijk ook tijd om even op te laden. Op verzoek verzorgen wij hapjes en drankjes om zo goed mogelijke prestaties te behalen.Bij A One Man Army: Game Helden draait alles om plezier, avontuur en gamen. We bieden een unieke ervaring voor jou en je vrienden, waarbij je de controle hebt over de games en activiteiten. Laat zien wat je kan in je favoriete game, geniet van de ultieme gaming-ervaring en beleef een onvergetelijk kinderfeestje als een echte Game Held!

bottom of page